Despre mine

Despre mine

Cine sunt eu?

Ca om: Doar sunt!

E greu sa fac o descriere obiectiva, cand parerea fiecarui om despre cum ma vede este subiectiva. Dar pot sa ma laud ca sunt sociabil, deschis si totodata putin emotiv. Am o sotie videograf care ma sustine in tot ceea ce fac si sunt mandru de acest lucru, iar in timpul liber imi place sa ma conectez cu natura.

Ca fotograf: Sunt peste tot! Curios si in continua cautare de a face un mix din momentele care se intampla, punand la bataie cunostintele dobandite si creativitatea pentru a obtine cele mai bune cadre si de a relata in cel mai frumos mod posibil
povestea celor din fata camerei foto.

Inainte de eveniment: Precaut! Imi doresc inca o intalnire cu clientii mei pentru a pune totul la punct, iar daca nu e posibil acest lucru, macar o intalnire telefonica pentru a putea stabilii exact pasii sau eventualele modificari de ore, locatii etc.

In timpul evenimentului: All in! E mai mult decat dorinta clientului de a fi acolo. E placerea mea de a fi acolo si de a construi momente frumoase impreuna, de a cunoaste oamenii de langa mine, de a le vedea interiorul si al expune in fotografii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *