Botez, Corporate, Fotografii evenimente, Majorat, Nunta

Sedinte Foto de Craciun

A sosit momentul mult asteptat!

Miros de brad, scortisoara, ciocolata calda cu bezele si caldura din dragostea celor apropiati.

Pot spune ca ne-am surprins si in acest an facand, impreuna cu sotia mea Cristina, cel mai CALDUROS decor de CRACIUN. Noi am pregatit decorul pentru sedinte foto de Craciun chiar la noi acasa, iar asta ne face sa ne simtim, in fiecare dimineata cand ne trezim, exact ca intr-o poveste.

Anul acesta am decis sa avem ca tema principala personajul Kevin din Home Alone (Singur Acasa), fiind dupa parerea mea, un element puternic care completeaza imaginea Craciunului. Zapada nu lipseste, iar cromatica si jocurile de lumini pe care le-am ales, ne fac sa pictam cele mai frumoase amintiri din preajm sarbatorilor.

Cel de-al doi-le-a decor este reprezentat de dormitorul in care se scriu Scrisorile pentru Mos Craciun. Am ales o masina de scris veche si tonuri rosii cu verde, pentru a aduce experienta, traita la noi, cat mai aproape de realitate.

La fel ca in anii trecuti, ne calca pragrul familii mici sau mari, cupluri de indragostiti, artisti care vor sa isi filmeze videoclipurile in studioul nostru, chiar si animaltuele clientilor nostri.

Studioul nostru foto este amplasat in Timisoara, Judetul Timis, dar un „point” si mai exact ar fi Localitatea Sag. Puteti gasi mai multe fotografii din decor pe pagina de facebook „Dennis Foto”, pe „Dennis Smolinschi” sau pe Instagram: „Dennisfoto.ro”

Costurile difera in functie de numarul de fotografii si timpul petrecut cu noi.

Mai are rost sa va spun ca sunteti asteptati cu sufletul la gura si aparatul la ochi?

Contactul meu il gasiti in sectiunea „contact” din submeniul paginii, sau mai simplu: 0731262034.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *